МАГИЧЕСКИ РИТУАЛИ СЪС СВЕЩИ - AratronModile

20% отстъпка при поръчка директно от нас
за всички налични
книги и карти
.
за всички налични
книги и карти
.
Отиване към съдържанието
.
ЗАГЛАВИЕ
МАГИЧЕСКИ РИТУАЛИ СЪС СВЕЩИ
АВТОР
Реймънд Бъкланд
ISBN
978-954-626-104-5
ФОРМАТ
13 х 20 см
СТРАНИЦИ
181
ЦЕНА
13 лв.
СЕРИЯ
ПОРЪЧАЙ ОТ

Магическото изкуство със свещи е леснодостъпна, но изключително ефективна техника, чрез която се постига концентриране на енергиите на тялото и силите на ума за реализиране на вашите желания. Съзнателното използване на това единство за постигането на контрол над обстоятелствата в живота е магия.
Ритуалите в тази книга са събрани от цял свят. Някои са сравнително нови, а други идват от дълбока древност. Те са приложими за много аспекти на живота и за различните всекидневни потребности на хората. Книгата обяснява как да се използват свещите – какви свещи са необходими, кога и как трябва да се осъществи самият ритуал, за да се получи очакваният резултат. Всеки ритуал е даден в два варианта – с псалми и цитати от Библията и според Старите вярвания. Тези ритуали са лесни за усвояване и могат да се изпълняват в домашна обстановка с подръчни средства.

Реймънд Бъкланд е сред водещите фигури в съвременния окултизъм. В продължение на  35 години той изучава окултните науки и Старите вярвания. Автор е на много книги и статии, посветени на практическата магия. Рей Бъкланд е учител на някои от най-известните магьосници на нашето време.

КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН
МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Елрид ул. "Солунска" №3
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
книжарница Микена, ул. "Граф Игнатиев" №16
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Назад към съдържанието