РЕФЛЕКСОЛОГИЯ - AratronModile

20% отстъпка при поръчка директно от нас
за всички налични
книги и карти
.
за всички налични
книги и карти
.
Отиване към съдържанието
.
ЗАГЛАВИЕ
РЕФЛЕКСОЛОГИЯ
ДРЕВНИТЕ ТАЙНИ НА КИТАЙСКАТА РЕФЛЕКСОЛОГИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ТЯЛОТО, УМА, СЪРЦЕТО И ДУХА
АВТОР
Холи Тци
ISBN
978-954-626-549-4
ФОРМАТ
14.5 x 21.5 см
СТРАНИЦИ
325
ЦЕНА
23 лв.
СЕРИЯ
ПОРЪЧАЙ ОТ

Можете ли да обърнете развитието на болестта или да я предотвратите, преди да се е проявила? Можете ли да се чувствате изпълнени с жизненост, сила и щастие, независимо от възрастта си? Можете ли да поддържате доброто си здравословно състояние през целия си живот? А можете ли да приемете, че всички тайни на здравето и дълголетието са заложени в ходилата ви?
Мъдростта, която тази книга разкрива, се е предавала от учител на ученик в продължение на хиляди години, но сега всички ние можем да се възползваме от изумителната практика на китайската рефлексология. Това древно терапевтично изкуство за масаж на ходилата ни дава възможност да овладеем универсалната Ци, която е неограничен източник на лечебна енергия, и да възстановим баланса, хармонията и здравето си.
В тази книга холистичният лечител и рефлексотерапевт Холи Тци обяснява по разбираем и съвременен начин тази хилядолетна практика и разкрива лечебната сила на китайската рефлексология. С помощта на точни илюстрации и много добре представени последователни указания тя ще ви насърчи да използвате този лечебен процес и ще ви поведе на изумително пътешествие към изцелението, което обхваща тялото, ума и душата. Авторката представя подробно техниките за масаж на ходилата заедно с основните рефлескни точки на всички органи в тялото, които могат да възстановят доброто ви здравословно състояние. Ако следвате нейните указания, тази практика отнема съвсем малко време и може да се изпълнява самостоятелно в спокойствието и уюта на вашия дом, без да е необходимо да преминавате курс за обучение по китайска рефлексология.
Научете се да чувате вътрешния си глас и открийте от какво се нуждае тялото ви, за да бъде здраво и изпълнено с жизненост, и следвайте с радост житейския си път просто като масажирате ходилата си!

Холи Тци практикува китайска рефлексология от 2004 г. Тя е сертифициран терапевт, работи с клиенти и провежда курсове за обучение по рефлексология.
Холи е създател на един от водещите сайтове за  китайска рефлексотерапия, ChineseFootReflexology.com. В него тя споделя тайните на прекрасното здраве и жизненост и предоставя безплатни уроци по рефлексология.


КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН
МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Елрид ул. "Солунска" №3
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
книжарница Микена, ул. "Граф Игнатиев" №16
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Назад към съдържанието