ТАРО ОБЪРНАТИ КАРТИ - AratronModile

20% отстъпка при поръчка директно от нас
за всички налични
книги и карти
.
за всички налични
книги и карти
.
Отиване към съдържанието
.
ЗАГЛАВИЕ
ТАРО – ОБЪРНАТИТЕ КАРТИ
АВТОР / ХУДОЖНИК
Мери К. Грир
ISBN
978-954-626-548-7
ФОРМАТ
14.5 х 21.5 см
СТРАНИЦИ
431
ЦЕНА
27 лв.
СЕРИЯ
ПОРЪЧАЙ ОТ

Много гадатели с Таро се затрудняват да тълкуват значенията на обърнатите карти, защото информацията, която картите могат да предоставят, не е еднозначна – винаги има няколко възможни начина за тяхното разчитане. И тъй като често във всяка подредба излизат и обърнати карти, част от тях остават неразбрани или неточно изтълкувани или просто се набляга на тяхното негативно значение като противоположност на изправената им позиция.
Тази книга предлага на всички гадатели, независимо от техния опит и умения, дванадесет различни метода за определяне на значенията на обърнатите карти. С тяхна помощ ще можете да изследвате сенчестите страни на обърнатите карти, като използвате този метод, който подхожда на вашия стил на гадаене. Майсторът по Таро Мери Грир описва значенията на всяка от седемдесет и осемте обърнати карти във всеки от методите на тълкуване, като включва и традиционните значения, както и тяхната интерпретация в изправена позиция. Освен това са дадени различни подредби, съдържащи обърнати карти, и обяснения за тяхното тълкуване в зависимост от позицията, която заемат в подредбата.

„Каквото и да е вашето отношение към обърнатите карти, вие можете да се възползвате от мъдростта и прозренията, които се съдържат в тази книга, и да изследвате тяхната често озадачаваща ни природа с увереност и вълнение.“
Барбара Мур

КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН
МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Елрид ул. "Солунска" №3
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
книжарница Микена, ул. "Граф Игнатиев" №16
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Назад към съдържанието