Сподели във Facebook


cover Заглавие: ДА РАЗБЪРКАШ МАГИЧЕСКИЯ КОТЕЛ
Автор: Силвър Рейвън Улф
ISBN:978-954-626-307-0
Формат:14.5 x 21.5 см
Страници:472
Цена:20 лв. - Нова цена: 10 лв. 
Поръчай от  width=
 

Тази книга съдържа техники за напреднали от традицията на Уика, с чиято помощ вие можете да вървите по пътя на магьосника на Новото време, без да се нуждаете от напътствията на учител или участието в група. Ритуалите и практиките на Силвър обединяват Божественото с магията и знанието. Обяснено е ежедневното отда­ване на практиката, както и създаването на свещеното простран­ство и магическия кръг за напреднали. Да разбъркваш магическия казан представлява един непрекъснат процес на самообучение и духовна трансформация.

Светът на уика е пълен с чудеса и магии, но заедно с това той изисква много работа и всеотдайно учене, които са част от умението да живееш всеки ден с Изкуството.
Тази книга на известната авторка и Висша жрица на уика Силвър Рейвън Улф представлява едно вещо ръководство за Изкуството. Тя може да ви помогне да преоткриете Божественото в света на природата и да ви запознае с духовните и магически практики, които са необходими, за да се наслаждавате на всичко, което тази щедра Вселена може да ви предложи. Това безценно ръководство представя изпитаната и проверена в практиката мъдрост на уика, поднесена със земната топлота и хумора на Силвър. От нея ще усвоите основните практики на уичкрафт, включващи:
* Магията на котела
* Медитации и практики за постигане на духовно равновесие
* Ритуала на звездната мантия
* Драконовата примка и други заклинания за защита
* Ритуали за прогонване на нежелани въздействия
* Методи за създаване на кръга
* Лечебни техники
* Различни начини за активиране на силата
* Благославяне на начинания и собственост
* Създаване на светилище
* Наставления за работа в състояние на транс
* Методи за работа с енергията на Слънцето, Луната и звездите
* Приложения на талисманите, елементалите, билките, Таро и ритуалната магия


Добави в Svejo