Сподели във Facebook


cover Заглавие: КНИГАТА НА СЪДБАТА
разкриване на тайните на древните маи и пророчествата за 2012
Автор: Карлос Бариос
ISBN:978-954-626-339-1
Формат:14.5 x 21.5 см
Страници:400
Цена:16 лв. – Нова цена: 8 лв.
Поръчай от  width=
 

Тази книга ще ви помогне да разберете по-добре смисъла на живо­та си и да използвате дадената информация, за да извлечете най-доброто от пребиваването си на Земята. Освен това разкрива от автентичния източник - маите - какво всъщност означава проро­чеството за 2012 г. и как ще повлияе то върху живота на хората.

При посещението си в България през 2008 г. Друнвало Мелхизедек сподели, че наследниците на древните маи подготвят издаването на книга, която ще разкрие тяхната древна мъдрост и предсказания.

Това е книгата, която държите в ръцете си. Тя е написана от Карлос Бариос, жрец на маите и член на Съвета на старейшините от Гватемала по тяхно поръчение. Тя ще ви помогне да разберете по-добре смисъла на живота си и да използвате дадената информация, за да извлечете най-доброто от пребиваването си на Земята. Освен това разкрива от автентичния източник – маите – какво всъщност означава пророчеството за 2012 и как ще повлияе то върху живота на хората. Според традицията на маите в момента на раждането си всяко човешко същество получава своята съдба. Предизвикателството на живота е да развиваме себе си и своите умения, за да осъществим тази съдба, като дадем своя принос за добруването на цялата планета. Основна тема на тази книга е свещеният календар на маите – едно изумително средство, което ще ви позволи да откриете своята съдба, да видите специалния си символ, произхода си, както и духовете-пазители, които ви съпровождат през целия ви живот. Авторът разкрива мъдростта на цивилизацията на маите, запазена и предавана в продължение на векове чрез устна традиция и писмени документи.

“За маите прословутата дата 21.12.2012 означава начало на нов цикъл, наречен Петото Слънце. От нея започва промяната в съзнанието – ерата на новия социално-икономически ред в хармония с Майката Земя.

Светът няма да свърши в края на 2012. Напротив, това е началото на нова епоха, в която ще царуват хармония, разбирателство, мир и мъдрост. В пророчествата се казва, че ще преминем към хармоничен ред, а човечеството и Земята ще навлязат в следващия етап от еволюцията. Сега имаме възможност да се извисим духовно заедно с Майката Земя.” Карлос Бариос


Добави в Svejo