Сподели във Facebook


cover Заглавие: МАГИЯТА НА РЕЙКИ
Фокусиране на енергията за лечение, ритуали и духовно развитие
Автор: Кристофър Пензак
ISBN:978-954-626-305-6
Формат:14.5 x 21.5 см
Страници:349
Цена:22 лв.
Поръчай от  width=
 

Кристофър Пензак е духовен учител, популярен автор на книги за Уика и Рейки Майстор. В тази книга той предлага едно новаторско изследване на Рейки и магията като взаимнодопълващи се практики.

Заредена с позитивност и нови идеи, “Магията на Рейки” прави задълбочен анализ на историята, митовете, разновидностите и нивата на Рейки. В нея се предлагат идеи за обединяването на Рейки с различни магически практики, например използването на Рейки енергията за развиване на свръхсетивни способности, за увеличаване на лечебната сила на билките, кристалите и талисманите. Тук са представени, илюстрирани и обяснени повече от седемдесет Рейки символа с най-разнообразни функции – от връзка с природните духове до поправяне на колата или компютъра. Включени са указания за извършване на различни настройки. Дадени са и много упражнения, които ще ви помогнат да създадете собствен стил в упражняването на Рейки и магията, както и някои идеи за бъдещото развитие на Рейки.

 

“Колкото повече неща научавах за Рейки, толкова повече се убеждавах, че те ме връщат обратно към моята духовна истина – магията, отговорността и служенето. За мен няма разлика между истината на мага и тази на Рейки Майстора.”

Кристофър Пензак

 

Информация за курсове по Рейки и медитация можете да намерите на:

http://www.bulgaria-japan.com

http://www.powerplusreiki.com


Добави в Svejo