Сподели във Facebook


cover Заглавие: СКРИТИТЕ МИСТЕРИИ
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, ДРЕВНИТЕ МИСТИЧНИ ШКОЛИ И ИЗВИСЯВАНЕТО
Автор: Джошуа Дейвид Стоун
ISBN:978-954-626-345-2
Формат:14.5x21.5 см
Цена:20 лв.
Поръчай от  width=
 

Духовните учения и практики на есеите, хавайските кахуни, Пан и царството на природата, ангелското царство, Ведите и Упанишадите, Кабала, ”Йога сутри” на Патанджали, египетските мистерии и ключовете на Енох – непознати на голяма част от хората на нашата планета – представляват ценен източник, достъпен за всеки, който иска да върви напред по пътя на просветлението и извисяването.
Тази книга съдържа богата информация за езотеричните учения – от древните мистични школи до наскоро откритите духовни пътища. Тя включва обобщение на много факти и послания, достигнали до нас през вековете, както и чрез ченълинг. Започва с може би най-загадъчното познание от нашата съвременност – присъствието на извънземните на Земята. В нея е включена информация по следните теми:

•    Лира, Вега, Зета Ретикули, Арктур, Сириус, Орион и Плеядите
•    Правителствените информационни затъмнения, Тайното правителство и препятствията на егото
•    Кухата Земя
•    Командата на Ащар
•    Йерархията на ангелите, пътуването на душата и инициациите
•    Карти, списъци и диаграми на тайните учения и свещените пътища през вековете

Енциклопедичното познание, което авторът е събрал и представил тук, може да бъде основна насока за всеки, поел по пътя на духовното развитие и извисяване в този живот.

Д-р Джошуа Дейвид Стоун има магистърска степен по трансперсонална психология и е лицензиран хипнотерапевт. На духовно ниво е свързан с ашрама на Джуал Кхул, бог Майтрея и Мелхизедек. Освен това е основател на Центъра за извисяване в Светлината. Благодарение на своите книги, семинари и лекции, д-р Стоун е известен като водещ авторитет по въпросите на извисяването.


Добави в Svejo