Сподели във Facebook


cover Заглавие: РАБОТА С ЧАКРИТЕ
РЪКОВОДСТВО ЗА БАЛАНСИРАНЕ ЕНЕРГИЯТА НА ЧАКРИТЕ
Автор: Дейвид Понд
ISBN:978-954-626-356-8
Формат:13 x 20 см
Страници:192
Цена:8 лв.
Поръчай от  width=
 

Може би мислите, че трудните ситуации и емоции, през които преминавате понякога, са причинени от други хора или случайни събития. Тази книга ще ви убеди, че вътрешният дисбаланс не е резултат от ситуации, възникващи във външния свят, точно обратното – вашият дисбаланс създава ситуациите, които помрачават усещането ви за щастие и мир.
“Работа с чакрите” обяснява как да слеем своята енергия на всички нива, за да постигнем баланс отвътре навън. От книгата можете да научите за функциите на седемте духовно-телесни енергийни вихъра, наречени чакри. Практическите упражнения, медитации и мощни техники за работа с вашия енергиен поток ще ви помогнат да превъзмогнете дисбаланса, който възпрепятства духовното ви развитие.

  • Изследвайте балансираните и небалансирани енергии на вашите чакри, които включват оцеляване, сексуалност, сила, любов, съзидателност, интуиция и духовност.
  • Открийте цветовете и кристалите, които въздействат и засилват работата на чакрите.
  • Практикувайте духовни упражнения, визуализации и медитации, за да балансирате своите енергии и да постигнете осъзнаване и разбиране за своя житейски път.


Добави в Svejo