Сподели във Facebook


cover Заглавие: АСТРОЛОГИЯ НА ДУШАТА
Автор: Жан Спилър
ISBN:978-954-626-121-2
Формат:14.5 x 21.5 см
Страници:663
Цена:25 лв.
Поръчай от  width=
 

В тази книга астроложката Жан Спилър показва ключа, с който да откриете своите скрити таланти, най-дълбоките си желания и начините да избегнете отрицателните влияния, които могат да ви попречат при постигане на истинските цели в живота ви, така както се разкриват във вашия хороскоп от позицията на северния лунен възел.

Чрез проникновения и дълбочина, до които е невъзможно да достигнете с помощта на общоизвестните слънчеви знаци, тя предлага цялостен портрет според северния лунен възел. Той може да обясни житейските уроци, които трябва да усвоите тук, на Земята, и как можете да постигнете пълнотата и спокойствието, от които се нуждаете. Жан Спилър ви показва как да свържете северните лунни възли със своята астрологична карта и дава детайлна интерпретация за тяхното влияние. От книгата ще научите за:

  • Вашите специални умения и таланти, които лесно може да превърнете в професионален успех.
  • Саморазрушителните тенденции във вашата личност, които ви пречат да постигнете истинските цели в живота.
  • Стратегиите във взаимоотношенията, които могат да ви донесат трайна удовлетвореност.
  • Капанът или изкушението, което идва от предишния ви живот и което може да ви навлече неприятности, ако се научите да го разпознавате и да го избягвате.
  • Изцелителни твърдения, предназначени да ви помогнат да освободите позитивната си енергия и да заздравите качествата, които могат да ви донесат истинско щастие и удовлетвореност.


Добави в Svejo