Сподели във Facebook


cover Заглавие: ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА
Автор: Лий Каръл & Джен Тоубър
ISBN:978-954-626-310-0
Формат:14.5x21.5 см
Страници:303
Цена:12 лв
Поръчай от  width=
 

Това е книга, която е задължително четиво за родители на необикно­вено умни и активни деца! Индиговото дете е момче или момиче, което демонстрира нова и необичайна съвкупност от психически характеристики, разкриващи модел на поведение, който като цяло до момента не е наблюдаван. Този модел притежава изключително необикновени характеристики, които принуждават родителите и учителите да променят отношението си и начина, по който отглеждат и възпитават тези деца, за да могат да им помогнат да постигнат баланс и хармония в своя живот и да избегнат разочарованията. В тази новаторска книга Лий Каръл и Джен Тоубър отговарят на най-често задаваните въпроси, свързани с индиговите деца, като:

  • Можем ли наистина да наблюдаваме еволюцията на човека в днешните деца?
  • По-умни ли са тези деца от самите нас на тяхната възраст?
  • Защо днес голяма част от нашите деца изглежда са “борци против системата”?
  • Защо толкова голям брой от нашите най-умни деца са с диагноза за синдром на дефицит на вниманието (СДВ)?
  • Съществуват ли проверени ефикасни алтернативи на риталина?

На страниците на книгата Каръл и Тоубър дават думата на някои от най-забележителните експерти (лекари, педагози, психолози и други), които хвърлят светлина върху феномена на индиговите деца. Тези деца са наистина специални и представляват голям процент от децата, които се раждат днес по света. Те идват на света, “знаейки” кои са, затова трябва да бъдат приети и оценени заради своите необикновени способности и да бъдат отглеждани с любов и грижа.

Това е книга, която е задължително четиво за родители на необикновено умни и активни деца!

Джен Тоубър и Лий Каръл изнасят лекции пред хиляди хора на семинари, провеждани по целия свят и посветени на човешкия потенциал. Лий Каръл е канал и писател на Крион, чиито книги са преведени на много езици. Джен Тоубър е психотерапевт и автор на статии, аудиокасети и CD-та, свързани със саморазвитието. Джен и Лий са канени три пъти в Обединените нации, за да представят своето послание за надежда и любов.


Добави в Svejo