Сподели във Facebook


cover Заглавие: СЕДЕМТЕ НИВА НА СЪЩЕСТВУВАНЕ
Философията на системата Тета-лечение
Автор: Ваяна Стайбъл
ISBN:978-954-626-462-6
Формат:14.5 х 21.5 см
Страници:341
Цена:18 лв.
Поръчай от  width=
 

Разкрийте видимите и невидимите сили, които определят
измеренията на тази Вселена и цялото Творение отвъд нея.

Създадена от Ваяна Стайбъл през 1995 г., системата Тета-лечение използва мозъчните Тета вълни – за които преди се вярваше,че са достъпни само по време на дълбок сън и медитация – за да се свърже с енергията на Всичко, Което Е, съзидателната енергия във всичко съществуващо, и да наблюдава лечението и промяната на ограничаващите убеждения. Тази книга очертава философията и предназначението на всяко от седемте нива на съществуване и ще обогати познанията на всички практикуващи, които вече споделят вълшебството от преживяването на енергийната работа и лечение.

Ваяна представя вълнуваща нова концепция за разбирането как и защо работи Сътворението на физическо и духовно ниво и как това е свързано с нас самите на всички нива. Тя ще ви преведе през измеренията, които са в основата на самия живот, и ще ви покаже как да възприемате тези космически сили в цялото им великолепие и как да използвате техните конкретни енергии за лечение и духовно развитие. Нивата на съществуване са достъпни за всеки от нас, така че да ги разберем и използваме за доброто на всички.

Задълбочете своето разбиране на Тета-лечението и седемте нива на съществуване, като научите повече за системите от вярвания, силите и лечебните възможности на всяко от тях:

  • Нивото на Създателя на Всичко, Което Е – енергията, която преминава през всички видими и невидими неща.
  • Нивото на Законите, които формират тъканта на Вселената.
  • Нивото на Божествените същества.
  • Нивото на света на духовете.
  • Нивото на физическия свят, където живеем ние.
  • Нивото на витамините, растенията, дърветата и елементалите.
  • Нивото на минералите, кристалите, почвата и камъните – всички елементи, които създават Земята в нейната първоначална форма.

 

 


Добави в Svejo