Сподели във Facebook


cover Заглавие: ЛЕЧЕБНАТА СВЕТЛИНА НА ДАО
Основополагащи практики за събуждането на енергията ци
Автор: Мантак Чиа
ISBN:978-954-626-444-2
Формат:17 х 24 см
Страници:608
Цена:32 лв.
Поръчай от  width=
 

В продължение на повече от пет хиляди години даоистките майстори изследвали и развивали различни практики, за да постигнат щастие и безсмъртие. Майстор Мантак Чиа изучава и практикува даоистките техники вече петдесет години и е обучил хиляди ученици и инструктори по цял свят в даоистката система за лечение и зареждане на тялото с енергията ци.

Тази книга разглежда много обширно основните методи за развиване на ци в микрокосмическата орбита. В нея майстор Чиа прави обстоен преглед на пълната даоистка система за тялото, ума и духа. Той споделя много методи за активиране на жизнената сила и за нейното циркулиране през акупунктурните канали на тялото. Книгата включва практики за начинаещи  и за напреднали за култивиране на ци в микрокосмическата орбита, както и много медитативни методи за напреднали за абсорбиране на висшите честоти от Земята, Небето, космическите сили и Небесната ци в основната орбита. Майстор Чиа ни представя духовна наука, която не само носи практически ползи за здравето, сексуалната жизненост и емоционалния баланс, но и показва как промените в енергийното тяло могат да доведат до физическо обновяване, което даоистите наричат безсмъртие.

  • Балансирайте себе си чрез потоците на ин и ян, преминаващи през ключови точки на тялото.
  • Намерете спокойствие и радост с помощта на космическата вътрешна усмивка.
  • Заредете се с енергия чрез ци гун медитацията за затопляне
  • Превърнете сексуалната страст в любов от сърцето.
  • Ускорете своето духовно израстване и обединете първичните сили на Земята, Небето и Висшия Аз, за да постигнете вечността.

 


Добави в Svejo