Сподели във Facebook


cover Заглавие: ЛЕЧЕНИЕ С АНГЕЛИТЕ
Как ангелите могат да ви помогнат във всяка област на живота
Автор: Дорийн Върчу
ISBN:978-954-626-295-0
Формат:14.5 x 21.5 см
Страници:192
Цена:11 лв.
Поръчай от  width=
 

Вашите ангели искат да ви помогнат да излекувате живота си!

Вие сте заобиколени от любящи и могъщи ангели, които искат да ви помагат във всяка област от живота ви. В книгата си "Лечение с ангелите" д-р Дорийн Върчу описва езотерични и практически методи, които ще ви помогнат да работите с вашите ангели, за да излекувате тялото си, личния си живот, професионалната си кариера и семейните си проблеми.

В разгледаните случаи от личната практика на Дорийн Върчу ще прочетете какво казват ангелите за живота след смъртта, за бъдещето на нашия свят и за личната Божествена мисия на всеки от нас. Открийте значението на ангелските числа (например 111); разберете какво влияние имат предишните ви прераждания върху проблемите в сегашния ви живот и защо ангелите понякога се въплъщават в човешка форма. Ще откриете и изумителния свят на елементалите и природните ангели и ще научите как те могат да излекуват вашите домашни животни, света и вас самите. В книгата са включени и ангелски утвърждения, с които да повишите самочувствието си, както и ангелски молитви, които ще ви помогнат да намерите сродна душа, да поправите поведенчески модели, причинени от травми, и да се излекувате от скръбта по изгубени близки.

Д-р Дорийн Върчу е психотерапевт-екстрасенс и световно признат експерт по ангелите. Книгите й, сред които "Ангелска терапия", "Архангели и Извисени учители", "Как да чувате вашите ангели", се продават в милионни тиражи. Дорийн пътува по цял свят, за да обучава хората как да общуват с Ангелското царство. За повече информация посетете нейния сайт: www.angeltherapy.com.


Добави в Svejo