Сподели във Facebook


cover Заглавие: ЧИСТО БЛАЖЕНСТВО
ИЗКУСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ В НОВОТО ВРЕМЕ
Автор: Джил Едуардс
ISBN:987-954-626-369-8
Формат:14.5 x 21.5 см
Страници:272
Цена:12 лв. – Нова цена: 6 лв.
Поръчай от  width=
 

“Чисто блаженство” е книга, която определя и формулира духа на нашия XXI век. Написана от известната авторка на духовна литература, Джил Едуардс, книгата ни помага да се избавим от стреса, заетостта и ограниченията на забързаното ежедневие и да открием безгрижието, радостта и творчеството в нашия живот.

От нея ще научите как:

  • Да се потапяте в своята вътрешна мъдрост
  • Да бъдете по-съзидателни и продуктивни
  • Да осъществите своята висша цел
  • Да достигнете върховия си потенциал
  • Да се наслаждавате на простите радости на живота
  • Да откриете вътрешен покой

“Чисто блаженство” предлага прости и практични указания за живота в новото време. Можете да се потопите във вълшебството на всяко от тези 75 кратки напътствия, да медитирате върху тях и да им се наслаждавате. Те обхващат теми, които вълнуват всички нас: личните ни връзки, нашия вътрешен Аз, родителството, работата, богатството, здравето и дома.

Изживейте вълшебството и блаженството на всеки миг от своя живот и споделете своите Божествени дарове с хората около вас!

Джил Едуардс е дипломиран клиничен психолог, учител и водеща фигура сред авторите на духовна литература, на книги за самоусъвършенстване и разкриване на личната сила и потенциал. Тя работи в сферата на метафизиката и енергийната психология и провежда семинарите “Да живееш с вълшебство”.


Добави в Svejo