ЛЕЧЕНИЕ С АНГЕЛИТЕ - ARATRON

за всички налични
книги и карти
.

за всички налични
книги и карти.

30 % празнична отстъпка при поръчка директно от нас
Отиване към съдържанието
СЕРИИ КНИГИ
Заглавие:
ЛЕЧЕНИЕ С АНГЕЛИТЕ
КАК АНГЕЛИТЕ МОГАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ НА ЖИВОТА
Автор:
ISBN:
978-954-626-295-0
Формат:
14.5 x 21.5 см
Страници:
192
Цена:
11 лв.
Серия:
ПОРЪЧАЙ ОТ:
Вашите ангели искат да ви помогнат да излекувате живота си!
Вие сте заобиколени от любящи и могъщи ангели, които искат да ви помагат във всяка област от живота ви. В книгата си "Лечение с ангелите" д-р Дорийн Върчу описва езотерични и практически методи, които ще ви помогнат да работите с вашите ангели, за да излекувате тялото си, личния си живот, професионалната си кариера и семей-ните си проблеми.
В разгледаните случаи от личната практика на Дорийн Върчу ще прочетете какво казват ангелите за живота след смъртта, за бъдещето на нашия свят и за личната Божествена мисия на всеки от нас. Открийте значението на ангелските числа (нап-ример 111); разберете какво влияние имат предишните ви прераждания върху проб-лемите в сегашния ви живот и защо ангелите понякога се въплъщават в човешка форма. Ще откриете и изумителния свят на елементалите и природните ангели и ще научите как те могат да излекуват вашите домашни животни, света и вас самите. В книгата са включени и ангелски утвърждения, с които да повишите самочувствието си, както и ангелски молитви, които ще ви помогнат да намерите сродна душа, да поправите поведенчески модели, причинени от травми, и да се излекувате от скръбта по изгубени близки.

Д-р Дорийн Върчу е психотерапевт-екстрасенс и световно признат експерт по анге-лите. Книгите й, сред които "Ангелска терапия", "Архангели и Извисени учители", "Как да чувате вашите ангели", се продават в милионни тиражи. Дорийн пътува по цял свят, за да обучава хората как да общуват с Ангелското царство. За повече информация по-сетете нейния сайт: www.angeltherapy.com.
КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница Астея, ул. "Пиротска" №3
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
Мариела Русенова, пл. "Славейков"
книжарница Езотерика,
кв. Люлин 6, бул. "Дж. Неру" №29
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Бургас
книжарница "Книготерия 7", ул. „Цар Петър“ №17
Назад към съдържанието