СРЕЩИ С АНГЕЛИТЕ - ARATRON

за всички налични
книги и карти
.

за всички налични
книги и карти.

20 % отстъпка при поръчка директно от нас
Отиване към съдържанието
СЕРИИ КНИГИ
Заглавие:
СРЕЩИ С АНГЕЛИТЕ
Автор:
ISBN:
978-954-626-340-7
Формат:
14.5 x 21.5 см
Страници:
255
Цена:
Изчерпана!
Серия:
ПОРЪЧАЙ ОТ:
Това е сборник от истински истории на хора, които са видели ангели, любими почи-нали близки и Извисени учители. Ще прочетете посланията, които много хора са получили и които са спасили техния живот в кризисна ситуация или внезапна беда. Тези разкази дават прекрасни описания на срещите с ангелските същности и усеща-нето да бъдеш в присъствието на такива светли същества.
Виждали ли сте някога ангел? Много хора са виждали. Може би и вие сте сред тях, но просто не сте осъзнали, че сте срещнали ангел. От тази книга ще се запознаете с историите на хора с всякакви професии и социално положение, които имат нещо общо помежду си: всички те са срещали ангели.
В тази книга Дорийн Върчу е събрала многобройни истории на хора, които са изпитали ангелското докосване и в резултат на това са получили изцеление, решение на проб-лема си, житейски насоки или отговор на своя въпрос. Ще бъдете погълнати и запле-нени от прекрасните разкази на тези хора, както и от съдбоносните послания, които те са получили от ангелите.
Ще се запознаете също и със забележителните истории на хора, чийто живот е бил спасен, благодарение на посланията, които са получили от свои починали близки по време на сън, и ще научите за услужливи непознати, които внезапно се появяват в труден момент, след което също така внезапно изчезват. Дорийн  предлага и конкретни инструкции, чрез които постепенно ще можете да се научите да виждате своите ангели и да общувате пълноценно с тях.

Дорийн Върчу е доктор по психология и ясновидка, която работи с ангелите, елемен-талите и Извисените учители. Тя провежда лекции и семинари на различни места по света, като преподава своята система за Ангелска терапия, съчетавайки познанията и уменията си на психолог със способноста да общува с духовния свят. За повече информация можете да посетите нейния уебсайт www.AngelTherapy.com.
КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Елрид ул. "Солунска" №3
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
книжарница Микена, ул. "Граф Игнатиев" №16
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Назад към съдържанието