ДАО НА И ДЗИН - ARATRON

за всички налични
книги и карти
.

за всички налични
книги и карти.

20 % отстъпка при поръчка директно от нас
Отиване към съдържанието
СЕРИИ КНИГИ
Заглавие:
ДАО НА И ДЗИН
ПЪТЯТ НА ПРЕДСКАЗВАНЕТО
Автор:
ISBN:
978-954-626-080-2
Формат:
14.5 x 21.5 см
Страници:
461
Цена:
23 лв.
Серия:
ПОРЪЧАЙ ОТ:
И Дзин или „Книгата на промените“ разкрива голямата мъдрост на древните китайски философи. Тя разглежда света около нас и се стреми да обясни защо и как се случват промените.
В книгата „Дао на И Дзин“ са разгледани:
Как Ин и Ян се образуват от Тай Дзи. Основните принципи на структурата на И Дзин са обяснени така, че ученикът да може да изведе значенията на триграми-те директно от централната концепция за Ин и Ян.
Методите за предсказване включват стъбла от бял равнец или монети, но по-важна е директната интерпретация на времевите и личните събития. Може да използвате И Дзин, за да предсказвате идващите събития и да настроите ваше-то поведение за постигане на хармония във всекидневния ви живот.
За интерпретация на хексаграмите се използват принципите на Петте елемента. Включени са специфични примери и упражнения за илюстриране на всеки пред-сказателен метод.
Илюстрациите са базирани на традиционни китайски рисунки, които обобщават визуално качествата на всяка хексаграма. По този начин се улеснява изучава-нето на творческите невербални концепции и разбирането на И Дзин.
Как традиционните значения на хексаграмите могат да бъдат съотнесени към всеки човек. Включени са също така и много детайли върху познанието за пред-сказването, така както се прилага към отделните хексаграми.
Като цяло тази книга води читателя далеч от възприемането на И Дзин само като серия от напътствия на мъдреци, получени по мистериозен начин, към неговите корени като безкраен метод за развиване на самоосъзнаването и подобряване на качеството на живота.
КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница Астея, ул. "Пиротска" №3
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
Мариела Русенова, пл. "Славейков"
книжарница Езотерика,
кв. Люлин 6, бул. "Дж. Неру" №29
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Бургас
книжарница "Книготерия 7", ул. „Цар Петър“ №17
Назад към съдържанието