МАГИЯ СЪС СИГЛИ - ARATRON

за всички налични
книги и карти
.

за всички налични
книги и карти.

20 % отстъпка при поръчка директно от нас
Отиване към съдържанието
СЕРИИ КНИГИ
Заглавие:
МАГИЯ СЪС СИГЛИ
СЪЗДАЙТЕ СВОИ СИМВОЛИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА УСПЕХ
Автор:
ISBN:
978-954-626-530-3
Формат:
14.5 x 21.5 см
Страници:
144
Цена:
13 лв.
Серия:
ПОРЪЧАЙ ОТ:
Магията със сигли е една от най-ефективните и опростени магически системи. Тя може да се изпълнява без сложни ритуали; не се нуждае от допълнителни пособия, освен от лист и химикалка; независима е от философски системи и духовни доктрини и благодарение на своята простота може да бъде усвоена бързо и лесно. Тази практическа магическа система дава възможност дори и начинаещият магьосник да се убеди незабавно в силата на сиглите за проявяване на желанията му, както и в собствените си способности. Тя може да служи като ръководство и напътствие както за начинаещите, така и за опитните практикуващи, и да ги съпътства в магическата им работа.
От книгата ще научите какво представляват магическите символи, наречени сигли, и как да ги създавате и използвате. Брат U D, който е практикуващ магьосник и окултен автор, представя методите за оформяне на сигли – словесен, картинен и заклинания с мантри, заедно с много примери, коментари и съвети за практическото им приложение. Включени са и планетарни сигли от Херметичната традиция.
Не се колебайте да навлезете в магията със сигли и сами да създадете и изпитате действието на тези могъщи символи на личната воля.

КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Елрид ул. "Солунска" №3
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
книжарница Микена, ул. "Граф Игнатиев" №16
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Назад към съдържанието