ЗНАЦИ ОТ НЕБЕСАТА - ARATRON

за всички налични
книги и карти
.

за всички налични
книги и карти.

20 % отстъпка при поръчка директно от нас
Отиване към съдържанието
СЕРИИ КНИГИ
Заглавие:
ЗНАЦИ ОТ НЕБЕСАТА
ПОСЛАНИЯ ОТ АНГЕЛИТЕ, КОИТО ЩЕ НАСОЧАТ ВАШИТЕ ЖИТЕЙСКИ ИЗБОРИ
Автор:
ISBN:
978-954-626-354-4
Формат:
13 x 20 см
Страници:
150
Цена:
Изчерпана!
Серия:
ПОРЪЧАЙ ОТ:
Вашите ангели-пазители постоянно ви изпращат послания и напътствия, често под формата на знаци, като дъги, повтарящи се числови поредици, монети или пера, които намирате на необичайни места, както и песни, които имат смисъл за вас. В тази книга Дорийн Върчу и синът й Чарлз ни учат как да разбираме значението на знаците, които постоянно са около нас. Тук ще намерите потвърждение на собствените си прежи-вявания с ангелите, запознавайки се с истинските истории на хора, получили отговор на своите молитви под формата на знаци, свидетелстващи за любовта и закрилата на ангелите. Ще добиете и по-ясна представа как да молите ангелите да ви изпратят знаци и ще се запознаете с примерни молитви, с които да търсите помощ за своите взаимоотношения, за кариерата, здравето и други жизненоважни сфери от вашия живот.

Дорийн Върчу е ясновидка и доктор по психология, която работи със света на анге-лите, елементалите и Извисените учители. Тя е авторка на много книги и гадателски карти. Дорийн изнася семинари по целия свят и участва в много телевизионни и радио-предавания.
Чарлз Върчу е големият син на Дорийн Върчу. Още като дете Чарлз започва да работи с майка си и с ангелските сфери, за да даде надежда и насока за изцеление на хиляди хора, а в продължение на повече от седем години той работи редом с Дорийн, пома-гайки й в организацията и провеждането на различни събития по целия свят.
КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Елрид ул. "Солунска" №3
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
книжарница Микена, ул. "Граф Игнатиев" №16
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Назад към съдържанието